Škola za rock gitaru

Osmišljena kao kontinuirani tečaj gitare, prvenstveno se odnosi na električnu gitaru i sve što je potrebno da bi se svladao izazov modernog sviranja i pokrilo sve glazbene stilove i tehnike. U manjem djelu bavimo se i akustičnom gitarom, iako je princip vrlo sličan, a možemo se pozabaviti i bas gitarom. Konačni rezultat je glazbenik gitarista bez ikakvih tehničkih ograničenja koji se može uklopiti u bilo kakav glazbeni sastav.

Od samog početka svladavaju se sve bitne tehnike sviranja, alternate picking, legato, tapping, “bendanje” i vibrato, sweep picking. Uči se teorija harmonije, ljestvice i rastavljeni akordi.

U tečaj sviranja gitare uvrštene su najpoznatije solo dionice i riffovi, i sve je poredano prema težini. Svladavanjem istih učimo pristup u komponiranju, usvajamo različite gitarske tehnike, vježbamo memoriju i obogačujemo svoj repertoar, a da ne spomenemo čisti užitak jer se radi o primjerima izvrsne glazbe.

Ovaj program može biti u jednu ruku škola gitare za početnike, ali može i biti program usavršavanja ako već dobro znate svirati ili ste čak napredni a želite usavršiti svoje sviranje, ili pak imate određene barijere ili tehničke probleme i ne znate kako ih savladati.

 

Gdje smo?

Eduard Škola Gitare

fefewf

Ukoliko želite, instrukcije iz gitare se mogu odviti na adresi koja vama odgovara.

Kontaktirajte nas na broj 091/5481203

ili putem obrasca:

12 + 6 =