O nama

Akademski muzičar sa više od deset godina iskustva u podučavanju električne, klasične, akustične i bass gitare. Aktivan koncertni i studijski muzičar u gotovo svim glazbenim žanrovima. Dugogodišnji voditelj tečajeva gitare u Glazbenom studiju Cerovac u Dugom selu (2007-2014. godine) u kojem je individualne sate gitare davao preko stotinu polaznika različitih uzrasta, od vrlo male djece do odraslih osoba različitih razina spremnosti. Momentalno u organizaciji Umjetničke udruge Thriller sudjeluje u provođenju skupne nastave gitare u nekoliko osnovnih škola u Zagrebu.

Do sada je sudjelovao u radu raznih autorskih i cover bandova, a trenutno je gitarista hard-rock banda Dražen Vega. Kao kontrabasista svira u raznim orkestrima; Ansambl Hrvatskog Narodnog kazališta u Zagrebu, Zagrebački Komorni orkestar, Zagrebački orkestar mladih, Ansambl Kazališta Komedija i brojni drugi.

Njegov stil sviranja gitare obuhvaća utjecaje mnogih gitarista, počevši od Jimmyja Hendrixa, Erica Claptona, Davida Gilmoura pa sve do nešto modernijih tehničara poput Stevea Vai-a, Joe-a Satrianija Johna Petruccia i sl. Također, s obzirom da je klasično obrazovani glazbenik, voli se poigrati sa cross over žanrom, pri čemu na električnoj gitari obrađuje neku klasičnu kompoziju, najčešće napisanu za violinu. Osobita specijalnost mu je rješavanje tehničkih problema sviranja, bilo da se radi o nekom suptilnom gitarističkom solu iz 70-tih ili ultra brzom shreddingu karakterističnom za moderni hard rock i metal. U svojem sviranju koristi sve tehnike, poput alternate pickinga, legata, sweep pickinga, tappinga. Njegova omiljena gitara je sedmožičani Ibanez Universe UV777.